skip to Main Content

STESIL TEX PUTNA SRL combină elementele de croitorie cu cele de broderie. Obiectele de îmbrăcăminte sunt croite și cusute în atelierul nostru si vor fi brodate apoi, în funcție de model.  Astfel, dacă un client are un model gata gândit, noi îl putem executa. Obiectele de îmbrăcăminte sunt unice în felul lor deoarece chiar dacă două obiecte sunt croite identic, broderia este întotdeauna diferită, fie folosim elemente diferite, fie utilizăm culori diferite. Broderia se bazează pe diverse simboluri și motive tradițional românești sau, la cerință, după modelul clientului. Avem în vedere permanent ca produsul nou creat să corespundă exigentelor clientului final.

 

STESIL TEX PUTNA SRL oferă la comandă servicii de broderie şi confectionare de produse textile.

Dacă firma dumneavoastră are nevoie de articole promoţionale noi suntem soluţia.

Broderia poate fi utilă într-un număr aproape nelimitat de situaţii cum ar fi:

Brodare sigle, monograme, text, grafică tip ecuson şi orice alte elemente grafice brodate pe articole textile folosite în domeniul medical, pentru spitale, clinici, farmacii şi cabinete medicale. Spre exemplu: halate medicale, prosoape sau asternuturi de pat

Broderiile pentru salopete si echipamente de lucru cu detalii grafice de exceptie, rezistenta deosebita la murdarire, durabilitate in timp (broderiile isi pastreaza aspectul si densitatea dupa sute de spalari).

Oferim pentru clienti servicii complete de broderie pentru obiecte promotionale, la preturi de producator, având o calitate excelenta. Brodam computerizat, indiferent de complexitate, orice obiecte promotionale pe suport textil: sepci brodate, tricouri brodate, tablouri brodate, ecusoane brodate etc.

Prin intermediul utilajelor de brodat de inalta performanta realizam orice tip de ecusoane brodate si embleme brodate aplicabile, atat pentru clienti finali, cat si pentru colaboratori din industria textila.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Search